پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ تیر ۱۳۹۷، ۱۵:۴۱

امام جمعه بوشهر:

گردنه اصلی انقلاب به دست شورای نگهبان است

گردنه اصلی انقلاب به دست شورای نگهبان است

بوشهر - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: گردنه اصلی انقلاب به دست شورای نگهبان است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری ظهر سه‌شنبه در دیدار مسئولین دفاتر و جمعی از ناظرین شورای نگهبان استان بوشهر اظهار داشت: شورای نگهبان دارای نقش و وظیفه بسیار مهمی در نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

وی از شورای نگهبان به عنوان یک شورای مقدس و حافظ نظام در ابعاد مختلف نام برد و اضافه کرد: از مسئولیت‌های مهم این نهاد می‌توان به جلوگیری از نفوذ در مراکز تصمیم سازی و تصمیم‌گیری و مدیریتی اشاره کرد.

امام جمعه بوشهر با اشاره به نقش شورای نگهبان در حفظ نظام در تمامی ابعاد انقلابی، تصریح کرد: شورای نگهبان حافظ نظام در تمامی ابعاد اسلامیت، قانون مداری و ولایتمداری است.

وی شورای نگهبان را یکی از ارکان مهم در پیشرفت و استقرار نظام دانست و خاطرنشان کرد: دشمنان تاکنون تلاش‌های بسیار زیادی را برای تخریب شورای نگهبان داشته‌اند و همواره در حال هجمه به سمت شورای نگهبان هستند.

آیت‌الله صفایی بوشهری عملکرد شورای نگهبان را موفقیت‌آمیز توصیف کرد و افزود: دشمنان از همان ابتدا هجمه بالایی به این نهاد داشته‌اند و قطعا در آینده هجمه های بسیار بیشتری نسبت به شورای نگهبان خواهیم داشت.

وی با اشاره به نقش شورای نگهبان در حراست و اسلامیت نظام و مردم داری خواستار تشریح این نقش مهم توسط شخصیت‌های فرهیخته انقلابی شد و گفت: برگزاری جشن ۴۰ سالگی انقلابی از نکاتی است که باید به آن افتخار کنیم و نشانه صلابت انقلاب است.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه دشمنان انقلاب هیچ‌گاه باور نمی‌کردند که عمر انقلاب به ۴۰ سال برسد، اضافه کرد: دشمنان برای توقف این نظام انقلاب دسیسه‌های مختلف و متنوعی را طراحی و اجرا کردند.

وی با بیان اینکه گردنه اصلی انقلاب به دست شورای نگهبان است، تاکید کرد: در صورتی که در شورای نگهبان به اندازه سر سوزنی مصلحت اندیشی شود قطعاً مفاسد بسیار زیادی تولید و از همان جا انقلاب دچار بحران خواهد شد.

کد خبر 4349696

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha